Skoči na glavno vsebino

Še en tekaški vikend je za nami. Teklo je 53 učencev z mostarske šole od 1. do 9. razreda. Po zadovoljnih obrazih otrok, staršev, spremljevalcev… lahko rečemo, da je bila tudi letošnja izvedba zelo uspešna. Vsi mladi tekači so pretekli šolski maraton, še posebej velja pohvaliti tiste, ki so se prvič udeležili. Velika večina pa bo obesila letošnjo spominsko medaljo k ostalim in dopolnila svojo zbirko medalj.

Odlično so se odrezali učenci predmetne stopnje. Ekipno smo se uvrstili na izvrstno 17. mesto v zelo močni konkurenci šol. Ostale rezultate posameznikov lahko poiščete na spletu. Najboljši med posamezniki je bil Natan Maj Poženel – 14. mesto. Odlično so tekli in prispevali točke h ekipnemu rezultatu še: Aljoša Kranjc – 18. mesto, Santiago Leban Parada – 19. mesto, Matevž Manfreda – 24. mesto, Lara Fortunat – 27. mesto, Žan Kovačič – 51. mesto, Timotej Hvala – 58. mesto in Luka Kranjc – 75. mesto.

Čestitke čisto vsem udeležencem šolskega maratona. Bolj kot sami rezultati bo v spominu ostalo tekaško doživetje, druženje in neprecenljive izkušnje! Brez zadržkov lahko rečemo, da vzgajamo tekače, saj smo del uspešne zgodbe Ljubljanskega maratona že več kot desetletje. Doživetje največje tekaške prireditve v Sloveniji smo, skupaj z nepogrešljivimi starši in številnimi spremljevalci ter učitelji, omogočili že več kot 500 otrokom naše šole.

Utrinke z letošnjega LM lahko podoživite s klikom tukaj. Hvala fotografoma Maji in Daretu!

Hvala vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k letošnjemu Ljubljanskemu maratonu! Vsak posebej je prispeval svoj delež in pozitivno energijo.

Zahvala gre tudi  Zavodu KŠM občine Tolmin in direktorju Branku Veliščku, ki nam je omogočil avtobusni prevoz.
Luka Mrakič
Dostopnost