Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 21.6.2018, so učenci PŠ Šentviška Gora prespali kar v šoli. Dobili so se ob 18.00 in si najprej uredili ležišče. Nato so na igrišču odigrali prijateljsko igro med dvema ognjema. Ko se je igra razvila, so vsi navijali, en drugemu so podajali žogo, da so se imeli vsi možnost izkazati. Pri tem so zelo uživali. Po koncu igre so se razdelili v dve skupini. Ena skupina fantov in deklet je igrala nogomet, druga skupina pa je organizirala ples ob glasbi. Kmalu so se izmislili svojo igro, kjer so s kolebnico vrgli copate v zrak in ugotavljali, kako visoko bodo letele. Učenci so se ob igrah zelo zabavali.
Nato so pojedli večerjo in se počasi odpravili v spalne vreče. Učencem smo najprej pokazali kratek filmček, ki smo ga učiteljice naredile s fotografijami, ki je prikazoval njihove dogodivščine skozi celo leto. Potem pa so si učenci ogledali še sinhronizirano risanko Bikec Ferdinand. Ob koncu filma so se učenci odpravili spat.
Naslednji dan so se učenci zbudili ob sedmih. Ob osmih so imeli zajtrk in dan začeli veselo in polno energije. Uživali so, ko so lahko prespali v šoli in se tako še bolj povezali med seboj kot skupina in kot prijatelji.

PŠ Šentviška Gora: učiteljica Barbara Testen

 

 

Dostopnost