Skoči na glavno vsebino

Na PŠ Šentviška Gora se je v petek, 6.  12. 2019, odvijal tradicionalni Miklavžev koncert, na katerem so sodelovali  vsi učenci in otroci iz vrtca.
Program, ki ga je otovoril pevski zbor, so vodili tretješolci in četrtošolci. Najmlajši otroci, iz skupine Mucki, so skupaj z vzgojiteljicama zapeli pesmico. Otroci iz skupine Kužki so odigrali lutkovno igrico Prijatelji za vedno in zapeli nekaj pesmic.  Učenci 1. in 2. razreda so se predstavili s prizorčkom z naslovom Nekega deževnega dne pod medvedovim dežnikom. Učenci 3. in 4. razreda pa so se predstavili glasbeno in plesno. Fantje so solo zapeli pesmico ob spremljavi na Orrfove instrumente. Program so popestrile tudi punce s plesno točko ter čarodej Tim, ki je pokazal kar nekaj čarovniških trikov. Miklavžev koncert je zaključila četrtošolka Tereza z igranjem na harmoniko.
Del Miklavževega koncerta pa so lahko videli tudi starši, ki so se udeležili popoldanskih ustvarjalnih delavnic, na katerih so skupaj z učenci izdelovali novoletne voščilnice.

Za PŠ Šentviška Gora, Ana S. Kozorog

Dostopnost