Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši

Z našega ministrstva smo prejeli obvestilo, da skupaj z lokalno skupnostjo v času pouka na daljavo poskrbimo tudi za učence, ki so prikrajšani za šolski topel obrok. Z Občino Tolmin in tolminsko osnovno šolo tako urejamo vse potrebno za to, da bi za učence, ki jim pripada topel obrok, le tega zagotovili že s ponedeljkom, 9. 11. 2020.
Brezplačen topli obrok pripada učencem in dijakom, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali državni štipendiji ali odločbi na podlagi vloge za priznanje pravice do subvencije malice ali kosila ne presega 382,82 € (3. dohodkovni razred otroškega dodatka oziroma 2. razred državne štipendije). Brezplačni topli obrok pripada tudi učencem in dijakom, ki so nameščeni v rejniško družino.
Učenci in dijaki se na topli obrok prijavijo preko šole, ki jo obiskujejo, le-ta pa za učence, ki so prijavljeni na šolsko kosilo, upravičenost do brezplačnega obroka preveri v CEUVIZ. Na brezplačni topli obrok se prijavite na elektronsko pošto projekt3.osngdm@guest.arnes.si .
S prijavo na topli obrok tudi privolite, da občina in šola podatke uporabijo za organizacijo priprave in prevzema toplega obroka.
Topli obrok boste lahko prevzeli na centralni šoli na Mostu na Soči vsak dan po 11.30 uri. V kolikor imate težave s prevozom, vas prosimo, da nam to sporočite in bomo skupaj poskušali poiskati rešitve, da če bo le mogoče, topel obrok pride do otrok.
Lep pozdrav.

Ciril Makovec,
ravnatelj

Dostopnost