Skoči na glavno vsebino

Pisala se je sobota 25. septembra 2021. Na ta dan se je ob 9. uri v skladu z ukrepi in priporočili, ki veljajo za organizacijo športnih dogodkov, začel odvijati 1. turnir v badmintonu. Organizirali so ga člani odbora šolskega sklada naše šole, zato je turnir imel dobrodelno noto. Na vabilo se je odzvalo nekaj učencev in njihovih staršev. Ogreli smo si mišice in začeli odbijati žoge preko mreže v nasprotnikovo polje. V šolski telovadnici so se hkrati odvijale štiri tekme v kategorijah osnovnošolec, dekleta/fantje pod 40 let ter dekleta/fantje nad 40 let.

Ob koncu je predsednica šolskega sklada Andreja Klobučar vsem udeležencem podelila priznanja. Z nasmehi na obrazih smo vsi vpleteni s turnirja odhajali zadovoljni, saj smo tako s prispevki udeležencev kot z donatorskimi sredstvi zbrali kar zajeten kupček denarja za šolski sklad. Posebna zahvala gre donatorjem MStyling frizerstvu, Asis računovodskemu servisu, Sportivu team experience, Zobotehniku ter Rservisu.

Odločili smo se, da bomo turnir zagotovo ponovili, zato spremljajte obvestila na šolski spletni strani. Veseli bomo, če se nam bo v bodoče pridružil še kdo, da se bomo skupaj razgibali in prispevali kamenček v mozaik sredstev našega šolskega sklada.

 

 

     

  

Zapisala Urška K. Mavrar, članica odbora šolskega sklada

Fotografije: Andreja Klobučar, Sanja Sivec Levpušček

Dostopnost