Skoči na glavno vsebino

Čeprav še ni tako dolgo nazaj, se zdi, da je začetek januarja že zelo daleč. Prvi dan po praznikih smo imeli na PŠ Šentviška Gora  že tradicionalno ponovoletno tombolo. Učenci so v napetosti pričakovali svoje srečne številke. Nekaj srečnežev je prejelo nagrade za zapolnjene vrstice, prav vsi pa tolažilne.

Že naslednji dan je bil spet nekoliko drugačen. Pri nas je bila namreč zadnjič učiteljica Anja Slokan. Za učence je pripravila  glasbeno delavnico. Spoznali so boben cajon in seveda lahko nanj tudi zaigrali.

Že pred novim letom so učenci z veseljem izdelovali čebelice za natečaj Leti, leti  čebelica, ki ga je organizirala vodja šolske prehrane Mateja Maretič. Odletele so na centralno šolo. Zelo so se razveselili pohval in simpatičnih čebelic, ki so jih prejeli vsi, ki so čebele izdelali.

Štirje naši učenci so se odzvali tudi vabilu učiteljice Tajde Vidič, da v okviru januarskega eko kviza prijavijo svoj izum. Izumitelji so bili: Andrej Drole ( leteči avto), Mija Ozebek ( držalo za knjige), Julija Velikonja ( električni skiro), Lovro Pervanje ( stojalo za nakit). Svoje ideje za izume so predstavili tudi sošolcem. Lovra so dekleta že takoj zasula z naročili.

Sedaj pa smo že zakorakali v februar – mesec kulture in počitnic.

Za PŠ Šent. Gora, Vlasta Sotenšek in Erika Laharnar

     

         

     

Dostopnost