Skoči na glavno vsebino

Okrašene smrečice, lučke povsod … vse to naznanja praznično vzdušje.

Prav takega smo poskusili ustvariti tudi na naši podružnici in zadnji teden decembra obarvali s prazničnimi dejavnostmi za vsak dan.

V PONEDELJEK so se tretješolci Anja, Oskar in Leon spremenili v pravljičarje in prebrali vsak svojo pravljico otrokom iz skupine Želvice, Medvedki ter učencem 1. in 2. razreda.

V TOREK smo v sodelovanju s Centrom za socialno delo Tolmin organizirali novoletno delavnico, kjer smo izdelovali praznično dekoracijo. Veseli smo bili številčnega obiska starejših krajank in krajanov.

V SREDO je na naši šoli potekala prireditev NAŠA ŠOLA IMA TALENT. Veliko učencev nam je predstavilo svoje spretnosti, talente, znanje, čarovnije … Vsi po vrsti so se odlično izkazali in prejeli bučen aplavz.

ČETRTKOVO popoldne je bilo praznično obarvano z novoletno prireditveijo, gledališko predstavo ter prihodom dedka Mraza. Otroke je bogato obdaril, za kar so mu bili zelo hvaležni. Petkovo jutro je bilo tako obarvano s sestavljenjem razno raznih figur iz lego kock.

Na zadnji dan v tem koledarskem letu, v PETEK, pa smo si pripravili filmski dopoldan. V družbi sošolcev in ob slastnih kokicah so si učenci ogledali risani film, nato pa se podali na ustvarjanje pisanih jelenčkov.

Skozi ves teden je učence spremljal tudi navihani škrat, ki jim je vsak dan v tednu pustil sporočilce na smrečici. V njem so odkrivali različne naloge in jih v podaljšanem bivanju zavzeto izpolnjevali.

Teden je minil prijetno in zabavno, kar si lahko tudi ogledate. Z lepimi občutki smo se poslovili in si zaželeli vse lepo v novem letu.

Prav to pa seveda želimo tudi vam. Naj v novem letu ne bo nič pretežko in nič nedosegljivo. Naj vas spremlja sreča in naj vaš obraz vsak dan krasi nasmeh na ustnicah.

Zapisala Ana Makovec

Dostopnost