Skoči na glavno vsebino

Dobro delo pri pouku športa so učenci šestega in sedmega razreda nadgradili z včerajšnjim šolskim turnirjem v mali odbojki. Tehnične elemente in dokaj zahtevna pravila odbojkarske igre 4:4 so usvojili vsi učenci, kar so dokazali že konec marca na prijateljskem srečanju z bovškimi in tolminskimi odbojkarji. Prijetno druženje številčne mostarske zasedbe v sedmih ekipah je marsikomu ostalo v lepem spominu.

Za laskavi naslov šolskih prvakov v mali odbojki so se na parketu spopadle štiri ekipe, in sicer iz 6.a, 6.b, 7.a in 7.b. Razredna moštva so se pomerila v šestih medsebojnih tekmah na dveh igriščih športne dvorane. Mladi odbojkarji so prikazali veliko znanja in bili deležni spodbujanja  sošolcev, sošolk in razredničark. Igre so bile borbene, požrtvovalne in atraktivne. Za lažji in pravičnejši potek tekem so poskrbeli sodniki iz devetega razreda.

Šolski prvaki v mali odbojki so postali učenci iz 6.a.

Čestitke vsem igralcem za odigrane tekme, navijačem in učiteljicam za navijanje in spremljanje ter devetošolcem za pomoč pri izvedbi odbojkarskega turnirja.

Fotoutrinki.

Zapisal Luka Mrakič

Dostopnost