Skoči na glavno vsebino

Tradicionalni Miklavžev koncert na PŠ Šentviška Gora se je letos zamaknil v zadnji teden. Četrtošolci in tretješolci so tako organizirali predpraznično prireditev. Točke smo  skrivnostno pripravljali za zaprtimi vrati v vsaki učilnici in igralnici posebej. Tako so bili nastopi presenečenje. Organizatorji so nas spretno vodili med  posameznimi točkami. Kužki so se predstavili s petjem in plesom, Mucki pa so povedali prisrčni pesmici in zarajali. Učenci 1. in 2. razreda so odigrali prizorček o snežaku, ki je zaradi premalo mrzle in nič zasnežene zime zbolel. Učenke, ki obiskujejo glasbeno šolo so zaigrale na instrumente in zapele. Vmes je zapel še pevski zbor. Vzdušje je bilo svečano in praznično. Na koncu smo še skupno zaplesali.

Kot vse kaže je ves trud otrok opazil tudi dobri mož, saj je v četrtek potrkal na šolska vrata poštar s paketom za učence in otroke vrtca.

Kot vsako leto smo si tudi letos v zadnjih dneh na željo učencev skupaj ogledali tudi film.

Prav poslovili pa se v petek še nismo, saj se vidimo še 26. decembra, ko bodo učenci nastopili na Prednovoletnem srečanju Planotarjev na Šentviški Gori.

Zaključujeva z mislijo otrok: Da bi se za praznike lepo imeli, da celo leto bili bi zdravi in veseli in da bi si čas za drug drugega vzeli.

Za PŠ Šent. Gora, Vlasta Sotenšek in Erika Laharnar

     

     

     

     

 

Dostopnost