Skoči na glavno vsebino

Že konec lanskega šolskega leta je Center za raziskovanje in spodbujanje nadarjenosti na PA Ljubljana razpisal likovni natečaj Samo najboljše, dragi vzgojitelji in učitelji s podnaslovoma Šola, naš dom in Moj(a) učitelj(ica).
Na PŠ Šentviška Gora smo našo šolo v različnih tehnikah narisali in naslikali že lani ob praznovanju 20. obletnice šole in vrtca. Letos smo ustvarjali še za podnaslov Moja učiteljica. Najbolj uspele slike in risbe smo poslali na likovni natečaj.
Zelo smo se razveselili novice, da sta med nagrajenimi likovnimi deli slika lanske prvošolke Lejle Kranjc z naslovom Naša šola je kot dom ter risba naše šole lanskega četrtošolca Aljoše Kranjca.
Oba sta bila vabljena tudi na slavnostno podelitev, ki je ob dnevu učiteljev potekala na PA. Ker se podelitve v Ljubljani nista mogla udeležiti, sta priznanji prejela po pošti. Lejli smo jo svečano podelili ob aplavzu sošolcev, bratu Aljoši pa jo je kar ona odnesla domov. Nagrajeni likovni deli smo si še enkrat lahko ogledali v galeriji na spletni strani PA.
Čestitamo obema!
Za PŠ Šent. Gora, Vlasta Sotenšek in Erika Laharnar 

Nagrajenka Lejla 001-m Nagrajenka Lejla 002-m Nagrajenka Lejla 003-m

Nagrajenka Lejla 004-m Nagrajenka Lejla 005-m Nagrajenka Lejla 006-m

Dostopnost