Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 8. 12. 2016, je na PŠ Šentviška Gora potekal tradicionalni Miklavžev koncert, na katerem so sodelovali vsi učenci in otroci iz vrtca PŠ Šentviška Gora. Organizatorji so bili tudi letos učenci 3. in 4. razreda. Ti so skrbno pripravili plakat, programski list in vstopnice. Gledalci pa so bili obenem tudi vsi nastopajoči.

Ob 10.00 uri se je pričela prireditev. Otvoril jo je pevski zbor s pesmijo Dobro jutro, dober dan. Prvi so nastopili otroci iz skupine Kužkov, ki so zapeli in povedali pesmi Kdo je videl, Franca izpod klanca in Mlinček se že vrti, nato pa še zaplesali na pesem Ob bistrem potoku je mlin. Sledil je prisrčen nastop otrok iz skupine Mucki, ki so zaplesali ples Moje nogice in zapeli pesmico Kostanjček zaspanček. Kot tretji so bili na vrsti učenci iz 1. in 2. razreda z lutkovno igrico Sovica Oka. Na koncu pa so zapeli še uspavanko Aj tutaj. Program sta obogatili tudi učenki, tretješolka Ema in četrtošolka Monika, s svojim plesom. Učenci, ki obiskujejo Orffov krožek, so zaigrali na Orffove instrumente pesem Jaz pa pojdem na Gorenjsko. Zelo lepo in prijetno pa nas je presenetila četrtošolka Monika, ki nam je zapela in zaplesala pesem Snežinke. Program so od točke do točke povezovali tretješolci in četrtošolci. Prireditev je zaključil pevski zbor s pesmijo Čebelar.
Vsi nastopajoči so se za svoje točke zelo potrudili in uživali v točkah, ki so jih pripravili sami in ostali nastopajoči.

Kako smo se imeli lepo, pa si poglejte tukaj.

Za PŠ Šentviška Gora Ana Selinec Kozorog

Dostopnost