Skoči na glavno vsebino

Na PŠ šentviška Gora smo s predprazničnim ustvarjanjem začeli že v novembru. Učenci so najprej izdelovali okraske za novoletno jelko v okviru natečaja KZ Tolmin. Za izdelavo okraskov so uporabili odpadno embalažo. Vrečke od kave, manjše jogurtove lončke in razne pokrovčke so spremenili v snežake, okrasne verige in zvezde.
Šolo so odeli v praznično-zimsko podobo že takoj v začetku meseca decembra. Na tehniškem dnevu so izdelovali smrečice, s katerimi so okrasili šolske prostore. Tudi okna so dobila zimsko podobo.
V družbi domačih pa so učenci v popoldanski delavnici izdelovali voščilnice ter dekoracije za jedilnico. Prijetno smo bili presenečeni nad odzivom staršev, starih staršev, sester, bratov, sosed. Še dobro, da imamo veliko jedilnico, v kateri so ustvarjali. Izdelali so veliko voščilnic, s katerimi bomo voščili našim sodelavcem in starejšim Planotarjem. Naše druženje smo ta dan zaključili z delom programa Miklavževega koncerta. Udeležencem delavnic so se med gledalci pridružili še nekateri starši, tako da je bila spodnja učilnica nabito polna.
Sedaj pa učenci v lepo okrašenih šolskih prostorih uživajo v predprazničnem tednu.
Za Pš Šentviška Gora, Vlasta Sotenšek in Erika Laharnar

1.december 003-m 2. december 012-m 3. popoldanske delavnice vizitke 008-m

4.popoldanske delavnice vizitke 003-m 5. december 063-m 6.december 073-m

Dostopnost