Skoči na glavno vsebino

Na PŠ Šentviška Gora smo uspešno zaključili šolsko leto. Bilo je zanimivo in z različnimi dejavnostmi bogato.
Zadnji šolski dan smo s krajšim kulturnim programom počastili praznik domovine. Kot je že tradicionalno, sta zastavo dvignila četrtošolca. Nato so učenci prejeli spričevala. Prav zares pa smo se poslovili šele popoldan, ko smo se zbrali na Aspasku na Pečinah.
Za zaključek v sproščenem vzdušju so poskrbeli starši. Učenci so za začetek zapeli in zaplesali. S prisrčnim programom so se predstavili tudi otroci vrtca. Šest jih je že dovolj starih in pripravljenih za vstop v šolo. Tudi v šolskih vrstah smo se poslovili od dveh četrtošolcev, Monike in Miha. Prejela sta priznanji za uspešno zaključeno šolanje na visoki šoli na Šent. Gori ter za sodelovanje na kulturnih prireditvah v vseh štirih šol. letih. Ostali učenci so ju presenetili s pesmico, ki so jo na znano melodijo spesnili prav za njiju. Starši so kot vsako leto poskrbeli za majice, ki sta jih porisala Monika in Miha.
Po kulturnem programu je sledilo druženje ob klepetu. Otroci pa so se predali počitniškemu vzdušju na bližnjem igrišču oziroma v objemu gozda.
Staršem se zahvaljujemo za celoletno sodelovanje in podporo pri našem delu ter izkazano pozornost na zaključku. Otrokom pa želimo veliko razburljivih, a varnih počitniških dogodivščin s svojimi prijatelji in domačimi.
Za PŠ Šentviška Gora, Vlasta Sotenšek in Erika Laharnar 

Dostopnost