Skoči na glavno vsebino

… na naši podružnici zares veliko – od ustvarjanja, igranja, nastopanja… do obiska posebnega dedka – dedka Mraza, seveda.

V praznični mesec smo vstopili z okrasitvijo naše šole. Tudi smrečico smo postavili in jo okitili v simpatične snežake, ki smo jih izdelali sami. Veliko truda smo posvetili izdelavi vizitk, saj so nas tudi nekatere druge organizacije in društva naprosila zanje.

Kako smo se razveselili prvega snega – domišljije pri gradnji snežnih skulptur nam res ni primanjkovalo.

Že takoj v začetku decembra nas je obiskal prijazen škratek, ki nam je pustil smrečico presenečenja. Vsak dan znova odkrijemo, kako lahko še bolje razveselimo druge.

Povabljeni smo bili v vrtec, saj so nam naši najmlajši pripravili Miklavžev koncert.

V teh dneh smo dobili tudi obisk predstavnikov TNP-ja. Gorazd in Barbara sta nas navdušila s svojim pripovedovanjem, fotografijami in materialom, ki sta ga prinesla s seboj.

V zadnjem tednu pred počitnicami vsak dan ob malici lepše pogrnemo mizo in malicamo v prijetnem vzdušju.

V sodelovanju z domačim kulturnim društvom smo izvedli medgeneracijsko novoletno delavnico, kjer smo ustvarjali vse mogoče.

Za povrh pa smo se posladkali s slastnimi medenjaki, ki smo jih spekli kar sami.

A to še ni vse. Za našo pridnost smo bili lepo nagrajeni. Pripravili smo novoletno prireditev, kjer nas je obiskal tudi dedek Mraz. In prinesel je zvrhan koš daril :).

Upamo, da tudi vi preživljate tako čudovit december kot mi. Pa srečno!

Zapisala Ana Makovec

Dostopnost