Skoči na glavno vsebino

Člani Upravnega odbora šolskega sklada tudi v letošnjem šolskem letu nadaljujemo s tradicionalnimi dogodki, kjer zbiramo sredstva za šolski sklad.

Prvo oktobrsko soboto je v šolski telovadnici potekal že 3. turnir v badmintonu. Med seboj se je pomerilo nekaj osnovnošolcev, odraslih rekreativcev in elit. Skupaj smo preživeli lep športno sobotni dopoldan.

Že pred tednom otroka, ki ga obeležujemo v prvem tednu letošnjega oktobra, smo zbirali igrače in knjige. Po domovih se včasih najde tudi kaj, česar ne rabimo več in bi mogoče rabil nekdo drug. Tako učenci, starši in učitelji smo prinašali marsikatero uporabno igračo ali knjigo, ki smo jo že prebrali. Prav tako je v zadnjem tednu septembra nekaj četrto in petošolcev na eko delavnici ustvarjalo igračke za pse iz odpadnih majic in kar je nastalo, je bilo ponujeno na sejmu.

V četrtek, 6. 10. 2022, je bilo pred vhodom v šolsko stavbo še posebno živahno. Na dobrodelnem sejmu je vsak lahko dobil nekaj zase in tako prispeval kakšen evro v blagajno šolskega sklada.

Zapisala, Urška K. Mavrar

Dostopnost